سلام من حدودا 2 روزپیش گرافیک 980 ti گرفتم که متاسفانه فن گرافیک بعد از وارد شدن به بازی اتوماتیک 100% کار می کنه و بعد از اومدن از بازی نه سرعتش کم میشه و نه خاموش و با هیچ نرم افزاری هم نمیشه کنترلش کرد می خواستم بدونم مشکلش از کجاست ممنون
سلام من حدودا 2 روزپیش گرافیک 980 ti گرفتم که متاسفانه فن گرافیک بعد از وارد شدن به بازی اتوماتیک 100% کار می کنه و بعد از اومدن از بازی نه سرعتش کم میشه و نه خاموش و با هیچ نرم افزاری هم نمیشه کنترلش کرد می خواستم بدونم مشکلش از کجاست ممنون
|
سلام دوست گرامی
شما محبت کنید . موقع بازی با برنامه GPU-Z از دو صفحه شات بگیرید .
همچنین برنامه VGA Tools –OC Guru II رو نصب کنید . همچنین مشخصات کیس و پاورتون رو اعلام کنید . احتمال داره حرارت داخلی کیس بالا باشه. باید بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمایی های لازم رو انجام داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminfi (07-08-15), M3RS4D 50062 (07-08-15)
Oc guru اصلا فن گرافیک رو تشخیص نمیده
فعلا دارم ویندوز 7 میریزم رو این چک کنم
Psu corsair hx1000i
Case green x8
آخرین ویرایش توسط aminfi در تاریخ 07-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (07-08-15), M3RS4D 50062 (07-08-15)
برنامه OC GURU رو از سایت گیگابایت دریافت کنید نسخه جدیدتر هست . همچنین درایور هم آخرین نسخه NVIDIA رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OC Guru II
NVIDIA ForceWare 353.62 Vista/7/8 64-bit
M3RS4D 50062 (07-08-15)
این کارا رو انجام دادم حتی دکمه stop روی کارت گرافیگ فن ها رو متوقف نمیکنه
شما یکبار دیگه بعد از نصب ویندوز امتحان کنید . اگر حرارت داخل کیس بالا باشه این فنها برای پائین آوردن دمای کارت با حداکثر سرعت میچرخن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (07-08-15)
|
با تغییر ویندوز هم تفاوتی نکرد
http://www.axgig.com/images/60439967616239458771.gif
http://www.axgig.com/images/77516099966021805379.gif
فن ها دارن با سرعت تمام می چرخن ولی تشخیص داده نمیشن !!
اینجا که دور فن رو صفر زده دوست گرامی . یک عکس واضح از داخل کیس بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نسخه جدیدتر شات بگیرید
TechPowerUp GPU-Z v0.8.5
کلیدهای SILENT و STOP روی کارت کار میکنند ؟
با همین برنامه گیگابایت قسمت ONLINE SUPPORT چک کنید بایوس جدیدی برای این کارت منتشر شده یا نه .
همچنین بایوس فعلی F1 هست یا F3
سلام
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
در مورد به روز رسانی بایوس هم
در کارت گرافیک Gigabyte 980Ti G1 طبق فناوری Gigabyte DualBios ، یکی از بایوس ها از طریق تصویر گرفتن از DVI بالایی و بایوس دیگر هم از طریق تصویر گرفتن از DVI پایینی ، به منظور ویرایش و یا به روز رسانی در دسترس قرار میگیره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks