سلام من حدودا 2 روزپیش گرافیک 980 ti گرفتم که متاسفانه فن گرافیک بعد از وارد شدن به بازی اتوماتیک 100% کار می کنه و بعد از اومدن از بازی نه سرعتش کم میشه و نه خاموش و با هیچ نرم افزاری هم نمیشه کنترلش کرد می خواستم بدونم مشکلش از کجاست ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام من حدودا 2 روزپیش گرافیک 980 ti گرفتم که متاسفانه فن گرافیک بعد از وارد شدن به بازی اتوماتیک 100% کار می کنه و بعد از اومدن از بازی نه سرعتش کم میشه و نه خاموش و با هیچ نرم افزاری هم نمیشه کنترلش کرد می خواستم بدونم مشکلش از کجاست ممنون
|
|
سلام دوست گرامی
شما محبت کنید . موقع بازی با برنامه GPU-Z از دو صفحه شات بگیرید .
همچنین برنامه VGA Tools –OC Guru II رو نصب کنید . همچنین مشخصات کیس و پاورتون رو اعلام کنید . احتمال داره حرارت داخلی کیس بالا باشه. باید بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمایی های لازم رو انجام داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminfi (07-08-15), M3RS4D 50062 (07-08-15)
کاربر شهرسختافزار
Oc guru اصلا فن گرافیک رو تشخیص نمیده
فعلا دارم ویندوز 7 میریزم رو این چک کنم
Psu corsair hx1000i
Case green x8
آخرین ویرایش توسط aminfi در تاریخ 07-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (07-08-15), M3RS4D 50062 (07-08-15)
برنامه OC GURU رو از سایت گیگابایت دریافت کنید نسخه جدیدتر هست . همچنین درایور هم آخرین نسخه NVIDIA رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OC Guru II
NVIDIA ForceWare 353.62 Vista/7/8 64-bit
M3RS4D 50062 (07-08-15)
کاربر شهرسختافزار
این کارا رو انجام دادم حتی دکمه stop روی کارت گرافیگ فن ها رو متوقف نمیکنه
شما یکبار دیگه بعد از نصب ویندوز امتحان کنید . اگر حرارت داخل کیس بالا باشه این فنها برای پائین آوردن دمای کارت با حداکثر سرعت میچرخن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (07-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تغییر ویندوز هم تفاوتی نکرد
http://www.axgig.com/images/60439967616239458771.gif
http://www.axgig.com/images/77516099966021805379.gif
فن ها دارن با سرعت تمام می چرخن ولی تشخیص داده نمیشن !!
اینجا که دور فن رو صفر زده دوست گرامی . یک عکس واضح از داخل کیس بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نسخه جدیدتر شات بگیرید
TechPowerUp GPU-Z v0.8.5
کلیدهای SILENT و STOP روی کارت کار میکنند ؟
با همین برنامه گیگابایت قسمت ONLINE SUPPORT چک کنید بایوس جدیدی برای این کارت منتشر شده یا نه .
همچنین بایوس فعلی F1 هست یا F3
کاربر شهرسختافزار
سلام
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
در مورد به روز رسانی بایوس هم
در کارت گرافیک Gigabyte 980Ti G1 طبق فناوری Gigabyte DualBios ، یکی از بایوس ها از طریق تصویر گرفتن از DVI بالایی و بایوس دیگر هم از طریق تصویر گرفتن از DVI پایینی ، به منظور ویرایش و یا به روز رسانی در دسترس قرار میگیره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks